Trgovine MOL

Trgovine MOL

Vabljeni na bencinske servise MOL, kjer se lahko tako avtomobili kot tudi vozniki spočijejo in napolnijo z energijo. Naše klimatizirane trgovine vas pričakujejo z bogatim izborom izdelkov in storitev.

Hrana in pijača

Tako avtomobili kot vozniki so vabljeni, da se na bencinskih servisih MOL spočijejo in napolnijo z energijo. Pričakujemo vas v naših klimatiziranih trgovinah, bogato založenih s pestro izbiro slaščic, prigrizkov, sendvičev, hladnih brezalkoholnih pijač in vsega potrebnega za varno ter udobno potovanje.
Več

Avtocestne vinjete

Vse na naših bencinskih servisih je namenjeno udobni in varni vožnji; tako lahko pri nas sebe ter svoj avtomobil pripravite na trenutne vremenske razmere, poleg tega lahko kupite tudi avtocestno vinjeto.
Več

Telefonske kartice

Na naših bencinskih servisih lahko kupite telefonske kartice vseh treh največjih slovenskih mobilnih operaterjev (Mobitel, Si.mobil, Tušmobil), kot tudi enega izbranega mobilnega operaterja (IZI mobil).
Več

Avtopralnice MOL

Lepota se začne s čistočo, kar velja tako za ljudi kot tudi za avtomobile. Pri avtomobilih je redno čiščenje še posebej pomembno, saj okoljski vplivi poškodujejo lak, pa tudi vitalne dele vozila. Glede na letni čas so avtomobili izpostavljeni različnim vplivom iz okolja, kar v avtopralnicah MOL dosledno upoštevajo.
Več